skip to Main Content
Loodgieter Delft

Loodgieter Delft

Waarvoor een loodgieter in Delft inschakelen?

Iedereen kent het fenomeen loodgieters. Maar niet iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. We kunnen wel zeggen: gelukkig maar. Want kennis maken met de loodgieter, betekent meestal ook flink geld betalen. Problemen met de riolering, de afvoer of het doucheputje of viezer rioolvliegjes, zijn niet eenvoudig zelf oplossen. Maar het is wel van belang dat dergelijke problemen zo snel mogelijk verholpen worden. De loodgieter kan dat voor u! En dan is betalen voor zijn diensten helemaal niet zo’n probleem. Bij welke problemen belt u nu eigenlijk een loodgieter in Delft? Wij zetten ze in dit blog voor u op een rijtje!

Verstopte afvoer

Is uw wc, douche of gootsteen in Delft verstopt? Voor alle verstoppingen van leidingwerk in huis belt u de loodgieter. Ga in geen geval zelf aan de slag met ontstoppingsmiddel. De kans is aannemelijk dat u hiermee uw leidingwerk op de lange termijn beschadigt.

Rioolvliegjes bestrijden

Heeft u last van rioolvliegjes in uw woning of bedrijfspand? Ook dan is het inschakelen van een loodgieter in Delft min of meer noodzakelijk. Ter herkenning: rioolvliegjes zijn kleine zwarte vliegjes. Zij laten zich zien bij een onaangename (riool)geur in huis, als gevolg van een lekkage aan uw leidingen. Laat die rioolvliegjes direct bestrijden door een loodgieter. Hij zal dan ook meteen de aanwezige lekkage verhelpen.

Onderhoud van de boiler en cv-ketel

Een loodgieter is niet alleen opgeleid om aan de riolering te werken. Hij kan u ook helpen met het plaatsen van een boiler en/of een cv-ketel in uw woning of kantoor. Datzelfde geldt voor problemen met uw boiler of cv. Dan is de loodgieter de aangewezen persoon om die problemen te verhelpen.

Lekkage verhelpen

Lekkages in huis zijn eigenlijk zonde van het geld, maar ze zijn ook slecht voor uw pand. Een lekkage kan veel waterschade geven, zeker wanneer het water in het hout trekt. Heeft u een lekkage ontdekt? Dan kunt u met spoed een loodgieter bellen.

Heeft u in Delft last van één van bovenstaande problemen? Dan kunt u dus maar beter zo snel mogelijk een ervaren en betrouwbare loodgieter in Delft bellen.
Heeft u nog andere loodgieter tips of ongediertebestrijding tips voor ons? Stuur ze ons toe via het contactformulier op onze site.

Back To Top