skip to Main Content
Ongediertebestrijding In Ede

Ongediertebestrijding in Ede

Schakel snel een specialist in

Woont u in Ede en heeft u last van plaagdieren in uw woning of kantoorpand? Dan is het belangrijk om snel een snel een specialist in te schakelen voordat uw probleem groter wordt. Infocentro vertelt u in dit blog alles over ongediertebestrijding in Ede.

Verschillende soorten plaagdieren

Plaagdieren zijn er in alle soorten en maten, van zilvervisjes tot muizen. Al deze plaagdieren hebben een andere aanpak nodig. Graag vertellen wij u over de verschillende soorten plaagdieren.

Knaagdieren

Bij knaagdieren denken veel mensen aan huisdieren zoals hamsters of konijnen. Toch kunnen knaagdieren helaas ook heel vervelende huisgasten zijn wanneer ze voor schade zorgen in uw huis. Huismuizen en ratten zijn de meest voorkomende knaagdieren die als ongedierte worden bestempeld. Ze kunnen zich overal in uw woning verstoppen en wanneer ze aan uw eten gaan knagen, vormen ze een groot gezondheidsrisico voor u en uw gezin. Ze worden vooral verjaagd met muizenvallen en muizengif.

Kruipend ongedierte

Onder de categorie kruipend ongedierte vallen kakkerlakken, vlooien, mieren, bedwantsen en alle andere kruipende insecten. Deze vervelende beestjes zijn een vervelend aangezicht in uw woning en bovendien zorgen ze voor schade en brengen ze onhygiënische bacteriën met zich mee waar mensen met een lage weerstand snel ziek van kunnen worden.

Vliegend ongedierte

Een ongediertebestrijder kan voor u wespen, motten, muggen, duiven en kraaien bestrijden. Vooral wespen zijn erg gevaarlijk voor mensen die daar allergisch voor zijn. Ga nooit zomaar zelf een wespennest verwijderen, maar laat dit altijd uitvoeren door een professional.

Houtaantasters

Houtaantasters zoals boktorren, schimmels, zwammen en houtworm kunnen grote schade aanrichten aan uw woning en uw interieur. Denk hierbij aan gaten in uw woning en uw meubels. Deze gaatjes zijn niet alleen lastig te herstellen, ze brengen ook de constructies van uw woning in gevaar. Ziet u kleine gaatjes in het hout van uw woning of uw meubels? Schakel dan snel een ongediertebestrijder in om verdere schade te voorkomen!

Plaagdierenbestrijding in Ede

Heeft u in Ede behoefte aan hulp bij het bestrijden van deze bovengenoemde plaagdieren? Zoek dan eens via internet naar een ongediertebestrijder bij u in de buurt!

Back To Top