skip to Main Content
Waarom Isolatieherstel In Woerden?

Waarom isolatieherstel in Woerden?

Isolatie van uw woning in Woerden verbeteren

Goede isolatie is enorm belangrijk voor iedere woning, maar bij veel woningen die gebouwd zijn tussen 1969 en 1999 is er sprake van slechte isolatie. Het is dan belangrijk om op tijd isolatieherstel te laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. In dit blog vertellen wij u over waarom isolatieherstel in Woerden belangrijk is. Lees daarom snel verder!

Waarom isolatieherstel?

Als u woont in een huis dat gebouwd is tussen 1969 en 1999, dan is de kans heel groot dat uw isolatie niet goed meer is. Vaak is dit oude isolatiemateriaal niet goed aangebracht, uitgezakt of zelfs vergaan. Dit kan een hoop narigheid met zich meebrengen, zoals vochtplekken, geluidsoverlast en zelfs ongedierte. Het is daarom belangrijk dat u op tijd isolatieherstel in Woerden laat uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Werkwijze

Wanneer u contact heeft opgenomen met de specialisten, wordt er vaak eerst een endoscopisch onderzoek uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek wordt duidelijk welke materialen er al in uw woning zijn toegepast en of dit nog op de juiste plek zit. Vervolgens wordt er gekeken of het isolatiemateriaal vervangen moet worden of dat het oude materiaal bijgevuld kan worden. Vaak kunnen de isolatieherstel werkzaamheden al binnen een dag uitgevoerd worden.

Goede isolatie voorkomt ongedierte in uw woning

De spouw van een woning is een ideale plek voor allerlei dieren om zich te nestelen, en dat al helemaal wanneer de spouw slechte of geen isolatie bevat, zoals vaak bij oude woningen het geval is. Met isolatieherstel in Woerden wordt er nieuw isolatiemateriaal geplaatst zodat ongedierte minder kans krijgt zich daar te nestelen.

Is er toch sprake van veel ongedierte in de spouw van uw woning? Dan is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Hoe u dat doet? Dat leest u hier.

Back To Top